İYİ Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Bilgi Terlemezoğlu, oda başkanlığına yeniden seçilen Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan İYİ Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Bilgi Terlemezoğlu, tarım ve hayvancılığın bir ilde, bir ilçede, bir köyde lokomotif olduğunu kaydederek, ziraatı, tarım ve hayvancılığı canlı tutmanın çok önemli olduğunu söyledi.

“ÇORUM’UN NÜFUSU ARTARKEN SORUNLARI DA ARTIYOR”

Çorum’un nüfusunun artarken, sorunlarında da artışlar yaşandığını dile getiren Terlemezoğlu, Çorum’un verilen göçler neticesinde nüfus olarak da küçüldüğünü düşündüğünü de belirtti.

“ÇORUM TARIM VE HAYVANCILIK ALANINDA KAN KAYBEDİYOR”

Tarımda yaşanan en büyük sorunun tecrübe sorunu olduğunu anlatan Terlemezoğlu, sermaye olarak küçük yatırımcıları, esnafı köylüyü canlı tutmanın önemli olduğunun altını çizerken, Çorum’un tarım ve hayvancılık alanında kan kaybettiğini sözlerine ekledi.

Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan’da İyi Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Bilgi Terlemezoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

ESNAFLARA HAYIRLI İŞLER DİLEDİLER

Ziraat odası ziyaretinin ardından İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Çorum Belediye Başkan Adayı Bilgi Terlemezoğlu, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Koca, İl Genel Meclis Üyesi Adayı Mustafa Karabıyık ve Belediye Meclis Üyesi Adayı İsmail Yılmaz, Kuyumcular arastası ve Gazi Caddesindeki esnaflara hayırlı işler diledi.