Üreten Türkiye’ye sunduğu finansal destekle 73 yıldır ülke ekonomisinin kalkınmasında büyük rol oynayan Halkbank, gelişmiş altyapıya sahip, üstün teknoloji donanımlı şube ağına Çorum Bayat Şubesi’ni de ekledi. Açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan şunları ifade etti:
“Çorum Şubesi’nin açılışı vesilesiyle bugün burada bulunmaktan Halkbank olarak son derece gururluyuz. Halkbank olarak amacımız her zaman “Üreten Türkiye”nin en yakınında olmak. 2011 yılı içerisinde bugüne kadar açtığımız 60 yeni şubeyle bu misyonumuza yakışır bir performans gösterdik ve en hızlı şubeleşen banka olma başarısını gösterdik. Çorum Bayat Şubemizle ise bu zincire bir halka daha eklemiş olduk.”
Halkbank’ın esnaf, sanatkâr ve KOBİ’lerin bir numaralı bankası olduğunu belirten Aslan, “Kullandırdığımız kredilerle sektör ortalamasının üzerinde bir performans sergiliyor ve reel sektöre kesintisiz destek anlayışıyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bankamız bu çalışmalarının neticesinde, Türkiye’nin en değerli markaları listesindeki yerini daha da üst sıralara taşıdı” dedi.
Güçlü altyapısı ve modern dekorasyonuyla kapılarını müşterilerine açan Çorum Bayat Şubesi, esnaf ve KOBİ bankacılığı ile bireysel bankacılığın tüm alanlarında hizmet veriyor. KOBİ’ler, uluslararası rekabet güçlerini artırmalarına, üretim yöntemlerini iyileştirmelerine, standardizasyonu sağlamalarına ve ürün çeşitlendirmesine yönelmelerine destek olacak kredili ürün çeşitlerine şubeden ulaşabiliyorlar. Çorum Bayat Şubesi hem banka kaynaklı hem de yurtdışı kaynaklı uzun vadeli, düşük faizli kredi imkânlarından müşterilerini faydalandırabiliyor.
Şubede başta konut ve tüketici kredileri olmak üzere bireysel bankacılık alanındaki tüm kredili ürün çeşitleri müşterilerin hizmetine sunuluyor. Halkbank Çorum Bayat Şubesi’nde kredi kartı talebinde bulunma, kredili mevduat hesabı açtırma, internet bankacılığı talimatı verme gibi her türlü bireysel bankacılık işlemi gerçekleştirilebiliyor.
Bayat Halk Bankası Şubesi'nin açılış kurdelesi, Çorum Vali Yardımcısı Sait Topoğlu, AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Murat Yıldırım ile Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan tarafından kesildi.