Hitit Üniversitesi (HİTÜ), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Çorum İl Müdürlüğü ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çorum İl Koordinatörlüğü bir işbirliği faaliyetine daha imza attı.

Bir projenin fikir olarak doğuşundan hazırlanmasına, analizinden, planlaması ve uygulanmasına, nihai olarak uygulama sonrası izleme ve değerlendirme süreçlerini bir bütün olarak içeren aşamalardan oluşan, Proje Döngüsü Semineri düzenlendi.

TKDK Çorum İl Koordinatörlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen seminerin açılışında konuşan İl Koordinatörü Mustafa Mansur Yalvaçer, HİTÜ Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve KOSGEB İl Müdürü Yusuf Yıldız’a destek verdikleri ve yaptıkları işbirliği için teşekkür ederek, Çorum’da gerek ulusal bütçe gerekse AB fonlarından gelen kaynaklardan istifade etmeye yönelik proje sayısını ve kalitesini yükseltmek, proje başvurularında başarılı sonuçlar almak için farkındalık yaratmak ve proje hazırlayıcılar noktasında kapasite artırmak amacıyla bu işbirliğine gidildiğini söyledi.

2 gün boyunca toplam 16 saat proje döngüsüne yönelik bilgilerin verildiği seminerde, HİTÜ Proje Ofisi Koordinasyon Birimi Koordinatörü Öğr. Gör. Mehmet Aydınkal ve KOSGEB Uzmanı Gökhan Yürürer tarafından katılımcılara, TKDK ve KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirme yapıldı.