Sungurlu’da faaliyet gösteren Özgürler Kuruyemiş, Özgür Leblebi adlı 3. şubesini Ankara Sincan da açarak hizmete sundu.

Sincan Atatürk Mahallesi Onur Caddesinde hizmete giren 3. şubenin açılışı, Cumartesi günü saat 13.30’da dualarla yapıldı.

Açılış kurdelesi, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan İlçe Müftüsü Osman Şener, Nesimi Özgür ve anne Gülbeyaz Özgür tarafından kesildi.

Ankara oyun havaları eşliğinde eğlenceli anların yaşandığı açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, açılışa özel indirimler yapıldı.

"AYNI KALİTE ANLAYIŞIMIZLA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ"

Özgürler Kuruyemiş sahibi Nesimi Özgür, yaptığı açıklama da, “1969’dan beri aynı hizmet anlayışı ve aynı kalite anlayışımızla yolumuza devam ediyoruz. Sungurlu da bulunan aynı kalite de ki ürünlerimiz ve kuruyemiş çeşitlerimizinbulunduğu 3. şubemizi Sincan da açarak hizmete sunduk. Fiyatlarımız Sungurlu da neyse 3. şubemizde de aynıdır. ‘Kuruyemişin bayatlamaya zaman bulamadığı yer’ sloganı ile yolumuza aynı hizmet anlayışıyla devam edeceğiz. Sincan da bulunan hemşehrilerimiz ve müşterilerimiz Çorum’un yöresel lezzetlerini ve Çorum’a has ürünleri 3. şubemizde bulabilecekler. Özgür Leblebi tadını tanıyan hemşehrilerimiz ve ilk defa bu kaliteyle tanışacak vatandaşlarımız için artık Ankara Sincan’dayız. Müşterilerimiz ve hemşehrilerimiz artık yeni açmış olduğumuz www.corumleblebisi.com adlı internet sitemizden de sipariş verebilirler.

Kapıda ödeme, mail order, kredi kartı, havale ve EFT ile siparişlerinizi aynı gün kargoya veriyoruz. Üstelik 100 TL ve üzeri alış verişlerde kargo ücretsiz. Çorum leblebisi denince akla Özgür Leblebi gelir. Başka şubelerimiz de nasip olacak inşallah. Şubemiz Vatana, Millete hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın.

Açılışımıza katılarak, çiçek ve çelenk göndererek, telefonla arayarak, destek veren tüm herkese teşekkür ederiz. Bütün İslam Alemi ve hemşehrilerimizin yaklaşan Kurban Bayramı’nı şimdiden kutluyorum.” dedi.