1 – 7 Mart Muhasebeciler Haftası nedeniyle Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Can Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve TSO Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

SMMMO Başkanı Ali Can Doğan, “Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleği, 1989 yılında yasal statüsüne kavuşarak kurumsallaşma sürecini tamamlamış, Türkiye’nin iktisadi hayatının vazgeçilmez bir kurumu haline gelmiştir. Türkiye’de 109 bini aşan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavir, ekonominin kaydını tutan ve mali danışmanlık yapan meslek anlayışı ile memleketin her köşesinde hizmet sunmakta , ülkemizin ve işletmelerimizin gelişimi için çalışmaktadır” dedi.

Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da, “Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavirlerimiz, ülkemizin ekonomi sisteminin kılcal damarları gibidir. Gerek mükelleflerin devlete karşı olan sorumluluklarını kurallar çerçevesinde yerine getirmelerini sağlamak, gerekse iş dünyasını ilgilendiren bütün yasa ve mevzuat değişikliklerini takip ederek hizmet verdiği işletmeyi söz konusu yasal değişikliklere hazırlamak, mali müşavirlerimizin verdiği en önemli hizmetlerdir. Mesleğin kendi içerisinde sıkıntıları olsa da meslek mensuplarımız fedakarca çalışarak görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorlar. Özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavirlerimizin, Muhasebeciler Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadesini kullandı.