Karakaşlar Otomotiv ÖTV'ye yapılan yüzde 3'lük zammı kendisi karşılıyor. Otomotiv sektöründe Çorum’un önde gelen firmalarından olan Karakaşlar Otomotiv’de kampanya rüzgarı esmeye başladı. ÖTV’ye yapılan yüzde 3’lük zammı müşterileri için kendisi karşılayan Karakaşlar Otomotiv, ayrıca ticari ve otomobillerde yüzde 15’e varan indirimlerle hizmet verecek.
Fiat finans kredi sistemini uygulayan Karakaşlar Otomotiv, Çorumlulara 20 bin TL'ye 2 yıl için yüzde sıfır faiz uygularken 30 bin TL için ise 36 ay yüzde 0.54 oranında faiz oranı uyguluyor. Karakaşlar Otomotiv Genel Müdürü Mehmet Karakaş, Çorumluların bütçesine katkı sağlamak için yeni kampanyalar oluşturduklarını ifade ederek, yeni yapılan ÖTV zamlarının Fiat tarafından ödeneceği müjdesini verdi.
 
BRAVO "DA BENZİNLİ FİYATINA DİZEL ARACA BİNİN
Karakaşlar Otomotiv yaptığı kampanyalar çerçevesinde Bravo araçların da benzini i fiyatına dizel kampanyasını da hayata geçirdi. Karakaşlar Otomotiv Satış danışmanlarından Asım Avcı, yaptığı açıklama da Linea'da büyük ses getiren benzinli fiyatına dizel kampanyasının Ekim ayında Bravo’da da uygulanmaya başladığım açıkladı. Avcı, Bravo'nun rakiplerine göre cazip fiyatları olduğunu belirterek Avrupa'da en çok salan araçlar arasında yerini aldığını yapılan son kampanya ile de Türkiye'de en çok satanlar listesine girdiğini kaydetti.
 
LİNEA YENİ MAKYAJLI TARZIYLA FARKINI ORTAYA KOYDU
Karakaşlar Otomotiv de kampanyaların ardı arkası kesilmiyor. Linea yeni makyajlı kasası ile piyasaya çıktı. Benzinli fiyatına Dizel araçları ile piyasa da yeni bir fark oluşturan Karakaşlar Otomotiv, Çorumlulara hizmet vermek için kampanyalarının devam edeceğini gözüküyor. Karakaşlar Otomotiv'in son kampanyası da test sürüşüne gelen vatandaşlara 200 TL yâda 500 dakika konuşma süresi hediye ediliyor. Ekim ayı sonuna kadar devam edecek olan kampanyaya şimdiden onlarca Çorumlu rağbet gösterdi.
 
KARAKAŞLAR OTOMOTİV GIDA TOPTAN VE PERAKENDE SATICILARINA KAMPANYA
Karakaşlar, gıda toptan ve perakende satıcılarını da unutmayarak, yeni kampanyalar üretti. Gıda Toptan ve Perakende Satıcılarına özel yüzde 26'ya varan indirimler uygulamaya başladı.
 
PİLLİ VE BETEK BOYA KAMPANYASI
Karakaşlar Otomotiv Çorumlu vatandaşlara hizmet amacı İle Fiili ve Betek boya bayilerine de yüzde 26’ya varan özel indirim uygulamaya başladı.
 
SİGORTASINI KARAKAŞLARA YAPTIRAN 7–24 MUHATAP BULUYOR
Karakuşlar Otomotiv bünyesinde yaptırılan sigortalar da 7–24 muhatap buluyor. Konuya ilişkin açıklamalar da bulunan Karakaşlar Otomotiv Sigorta Uzmanı Banu Subaşı, sigorta da
Tercih edilmeleri durumun da trafik, kasko, dask, konut ve iş yeri yapılan poliçelerin uygun fiyata yapıldığını dile getirdi. Teminatların en yüksek şekilde yaptıklarına değinen Subaşı, “Karakaşlar Otomotiv yapılan herhangi bir kaza da sizlere 7–24 muhatap buluyor. Vatandaşlarımız trafikler sigortaları yaptırılırken sigortacılarından çekici hizmeti isteyebiliyorlar. Bu konu da vatandaşlarımız yeterli bilgiye sahip değil bazen hata yapabiliyorlar. Çekici hizmeti kaza ve araç bozulması halinde ücretsiz sigorta şirketi tarafından karşılanmaktadır” dedi.
 
VAN VE ŞASİ MODELLERİNE VERGİ LEVHASI KAMPANYASI
Ayrıca Karakaşlar Otomotiv’de Fiat Ducato Van ve Şasi modellerinde vergi levhası olan müşterilerine yüzde 14"e varan indirimler uyguluyor.