Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Çorum Vergi Dairesi Müdürlüğü görevine atanan İsrafil Sezgin'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde hayırlı olsun temennisinde bulundu. Beraberinde oda yöneticilerinden Yusuf Aykaç ile birlikte Vergi Dairesi Müdürü Sezgin'i ziyaret eden Şahin, şoför ve nakliyeci esnafının yaşadıkları sorunlar ile ilgili görüş alış verişinde bulundular.

Ziyarette şoför ve nakliyeci esnafının da sorunlarını dile getiren Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, kayıt dışı çalışarak haksız kazanç elde eden kişilerin takibinin yapılarak gerekli hassasiyetin gösterilmesi talebinde bulundu.

Şoför esnafının ülkenin bel kemiği olduğunu vurgulayan Şahin; ''Kamyoncu esnafımız zor şartlarda çalışan, evine ekmek götürmek için günlerce, aylarca yollarda bulunan, vergilerini düzenli ödeyen insanlardır. Vergi Dairesi Müdürümüz Sayın İsrafil Sezgin'in yeni görev yeri olan Çorum Vergi Dairesi'ne atanmasının ardından hem hayırlı olsun demek için hem de şoför esnafımızın kayıt dışı çalışanlardan dolayı mağduriyetini anlatmak için bugün kendisini ziyaret ettik. Şimdiden yeni görevi Çorum’umuza ve kendisine hayırlı uğurlu olsun. Kendileri bizleri çok güzel karşıladılar. Çorum'da başarılı bir dönem geçireceğinden şüphemiz yok'' dedi.

Çorum Vergi Dairesi Müdürü İsrafil Sezgin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin'e teşekkür etti.

''Şoför esnafımız gerçekten zor şartlarda çalışan esnafımızdır. Bizler yasalar çerçevesinde elimizden gelen özveriyi gösteriyoruz. Nasıl ki vergi bir devlettin can damarıysa, şoför esnafımızda bel kemiğimizdir. İçtiğimiz çayda bile şoför esnafımızın emeği var. Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanımız Sayın Tahsin Şahin'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.