Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, Kahveciler ve İnternetçiler Odası’nı ziyaret ederek, Oda Başkanı Nesimi Özkubat’la gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ziyarette geçtiğimiz günlerde Çorum eski Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’un girişimleri sonucu çözüme kavuşturulan KOSGEB kredileri ile ilgili olarak konuyu gündemde tutan Birlik Başkanı Recep Gür’e teşekkür eden Nesimi Özkubat, artık KOSGEB kredilerinden kahveci, çay ocağı ve internet kafe işletmecilerinin faydalanacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Esnaflar arasında ayrımcılığa neden olan bu konunun çözüme kavuşturulmasında emeği geçen dönemin Maliye Bakanı hemşehrimiz Naci Ağbal’a ve Çorum eski Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’a teşekkür eden Özkubat ayrıca, AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın yardımcılığına getirilen Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’a da yeni görevinde başarılar diledi.

ÇESOB Başkanı Recep Gür de, her zaman esnafın menfaatlerini koruyacaklarını ve esnaflar arasında ayrımcılığa hiçbir zaman prim vermeyeceklerini kaydetti.