Türkiye İş Bankası’nın geleneksel hale getirdiği bayram kredisi, Kurban Bayramında da devam ediyor. 
Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü Bireysel Krediler Bölümünce Çorum’a özel nakit kredi fiyatlaması oluşturuldu.
Türkiye İş Bankası Çorum yöneticileri, Türkiye Emekliler Derneği yönetimi ile kahvaltıda buluşarak hem bankanın bayram kredisi, hem de emeklilere yönelik paket programı hakkında bilgi verdiler.
Bugün sabah Cevher Pastanesi’nde gerçekleştirilen kahvaltı programına; Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra; Türkiye İş Bankası Bireysel Satış Bölge Müdür Yardımcısı Murat Çınar, Ticari Satış Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Kalaycı, Çorum Merkez Şube Müdürü Hakan Ergeç, Bahabey Şubesi Müdürü Melih Bayram İlko ve Sanayi Şubesi Müdürü Hakan Tutka katıldı. 
Toplantıda bir konuşma yapan Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı, İş Bankası’nın emeklilere yönelik hizmetlerinin taktire şayan olduğunu belirterek, banka yönetimine teşekkür etti. 
Türkiye İş Bankası Bireysel Satış Bölge Müdür Yardımcısı Murat Çınar ise geleneksel bayram kredisi hakkında bilgi verdi. Bankanın Ramazan ve Kurban bayramları öncesinde geleneksel olarak uyguladığı bayram kredilerinin devam ettiğini, şartları uygun tüm müşterilere düşük faizli, 36 ay veya 60 ay vadeli kredi kullandırdıklarını bildiren Çınar, tüm Çorumluları İş Bankası’nın bu imkanından yararlanmaya davet etti. 
Murat Çınar, şu bilgileri verdi:
“Türkiye İş Bankası A.Ş.; Nakit Ödemeli Tüketici Kredisi portföyünün genişletilmesi ve bu alandaki piyasa payının artırılması amacıyla Türkiye İş Bankası’nın başlattığı, Ramazan ve Kurban Bayramları öncesinde gelenek haline getirdiği; Geleneksel Bayram Kredisi Kampanyası, Kurban Bayramı sonuna kadar devam edecek. 
1-31 Ekim 2012 tarihleri arasında geçerli olacak ‘Geleneksel Bayram Kredisi Kampanyası’ kapsamında Nakit Ödemeli Tüketici Kredisi kullanabilecek nitelikte olan müşterilerimiz, farklı tutar ve vade ihtiyaçlarına göre sunulan seçeneklerden birini tercih ederek kredi kullanabileceklerdir. 
Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü Bireysel Krediler Bölümünce Çorum’a özel nakit kredi fiyatlaması oluşturulmuştur. 
Çorum ili ve ilçelerinde bulunan şubelerce tüm müşterilere kullandırılacak nakit krediler için güncel mevzuat çerçevesinde değerlendirilerek uygun bulunanlara, Kredi Hayat veya Kredi Destek Sigortası yapılması koşuluyla uygulanabilecek masraf ve faiz oranı 500 – 40.000, 1-36 ay, yüzde 1.28 masrafsız veya 500 – 40.000, 37-60 ay, yüzde 1.32 masrafsız şeklinde ve farklı seçeneklerde yer almaktadır. 
Söz konusu kullandırım koşulları 31.10.2012 tarihine kadar geçerlidir. Tüm müşterilerimizi İş Bankası şubelerimize bekliyoruz.”

EMEKLİLİK PAKETİ
Murat Çınar, Türkiye İş Bankası’nın emeklilik paketi hakkında da bilgiler vererek, emekli maaşlarını en düzenli ve hızlı ödeyen banka olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini, İş Bankası’nda 4 yıldır emekli maaşlarının ödendiğini bildirdi. 
Çınar, Emeklilik maaşını İş Bankası’ndan alan emekliler için özel avantajlar sunduklarını, maksi puan ve hediyelerin yanı sıra masrafsız işlem ve düşük faizli kredilerle emeklilere hizmet verdiklerini açıkladı.