Halkbank Genel Müdürü ve Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı Hüseyin Aydın 15 Temmuz 2011 itibariyle Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü görevini üstlenecek.
Halkbank'ın yeni Genel Müdürü ise halen bankada Hazine Yönetimi ve Uluslararası Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan hemşehrimiz Süleyman Aslan olacak.  
Yeni Genel Müdür Süleyman Aslan, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Meslek hayatına 1992 yılında Ziraat Bankası A.Ş. Bankacılık Okulu'nda başladı. Ziraat Bankası'nda Sermaye Piyasaları Daire Başkanlığı Uzmanı, İstanbul Menkul Kıymetler Şubesi Müdür Yardımcılığı, Bono Tahvil Daire Başkanlığı Bölüm Müdürlüğü, Döviz ve Para Piyasaları Daire Başkanlığı, Halkbank'ta Hazine Yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, Halk Yatırım Menkul Değerler'de Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 29.05.2008 tarihinden itibaren Halkbank Hazine Yönetimi ve Uluslararası Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığını üstlenen Aslan, 1970 Çorum doğumludur.