İş-Kur İl Müdürlüğü ile Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) işbirliğinde gerçekleştirilen Girişimcilik Eğitim Kursları devam ediyor.

ÇESOB Konferans Salonu’nda devam eden kursta girişimcilik eğitimi alan kursiyerleri ziyaret eden ÇESOB Başkanı Recep Gür, kursiyerlere nasihatlerde bulunarak, kursu başarıyla tamamlamalarını ve ülke ekonomisine katkıda bulunmalarını istedi.

Kursun, güçlü bir ekonomiye sahip olan Çorum’un atılgan ve müteşebbis ruhlu girişimcilerine yeni iş alanlarında ufuk açacağına inandığını ifade eden Başkan Gür, kursun açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Kursiyerlere şimdiden iş hayatlarında başarılar dileyen Gür, eğitimleri veren Eşref Burçin Özsaçmacı’ya da ayrıca teşekkür etti.

Kursiyerler, katıldıkları eğitim sonunda katılım belgesi alacaklar ve iş kurma planı hazırlayıp resmi işyeri açma şartlarını yerine getirdikten sonra kredi için KOSGEB’e başvuru yapabilecekler.

Bu arada Birlik Başkanı Recep Gür’e kurs ziyaretinde ÇESOB Başkan Vekili Erdal Kolaylı ile Yönetim Kurulu üyeleri Nesimi Özkubat ve Burhan Balcı da eşlik etti.