Genç MÜSİAD Çorum Şubesi çocuklara özel “Bu Yaz Camideyim” projesini bu yılda devam ettiriyor. Bu yılki proje ise, Fatih Sultan Mehmet Cami’nde hayata geçirildi.

Çorum İl Müftülüğü ve Genç MÜSİAD Çorum tarafından “Bu Yaz Camideyim” projesi kapsamında ödül dağıtım iş birliği protokolü imzalandı.

Müftülük makamında gerçekleşen imza törenine İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, Genç MÜSİAD Başkanı Ahmet Burak Boyraz ve Genç Müsiad heyeti katıldı.

Genç MÜSİAD Çorum Başkanı Ahmet Burak Boyraz, dört yıldır İl Müftülüğü ile birlikte çalıştıklarını, yaz kuran kursu öğrencilerine yönelik yapılan projelerden büyük bir memnuniyet duyduklarını açıkladı.

‘Bu Yaz Camideyim’ projesi hakkında ilgi veren Genç MÜSİAD Çorum Başkanı Ahmet Burak Boyraz, bu proje ile çocukların ihtiyaç duyacakları dini bilgileri, doğru adresten, doğru zamanda almalarını arzuladıklarını kaydetti.

Amaçlarının vatanına, milletine faydalı, din ahlakıyla ahlaklanmış bireylerin yetişmesine katkıda bulunmak olduğunu vurgulayan Boyraz, çocukların yazın hoşça bir vakit geçirip, zamanlarını iyi değerlendirmelerini sağlamak ve projeyi gelecek nesillerin camiyi sadece bir ibadethane olarak görmemesini, aynı zamanda bir buluşma, tanışma ve kaynaşma yeri olarak görmesini sağlamak amacıyla yaptıklarını söyledi.

Projeyle katılımcılara çeşitli hediyeler dağıtılacağını aktaran Boyraz, “Hediyeyi çocukların motivasyonunu artırmak maksadıyla düşündük. Onların mutlu olması bizi sevindiriyor. Çünkü biz sosyal sorumluluk projelerini bir vazife gibi görüyoruz ve toplumumuzun gelişmesinin temel taşlarından birisi olduğunu düşünüyoruz” dedi.