Ticaret Sanayi Odası  Meclis Salonu’nda Çorum Genç Müsiad Şubesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Genç MÜSİAD Başkan Yardımcısı Erdem Dereli, Ankara, Afyon, Kastamonu ve Samsun Genç MÜSİAD Şubeleride katılım sağladı. Toplantıda ‘Melek Yatırımcılık ve Girişim Sermayesi Fonları’ konulu koferans verildi.

Toplantının açılış konuşmasında katılımcılara seslenen Çorum Genç MÜSİAD Şube Başkanı Emre Çıtak, "Bu organizasyona ev sahiipliği yaptığımız için çok mutluyuz dedi. Çıtak; ‘’Ankara, Afyon, Kastamonu ve Samsun’dan gelen Genç MÜSİAD Şube Başkanlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyoruz. Genç MÜSİAD olarak ülke ekonomisine verilen katkılarda az da olsa payımız varsa ne mutlu bizlere. Ülke ekonomisine katkı sağlayacak bu tarz programların artarak devam etmesini diliyoruz’’ dedi.

Çıtak’ın açılış konuşmasının ardından Genç MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Erdem Dereli tarfından üyelere ‘Melek Yatırımcılık ve Girişim Sermayesi Fonları’ başlıklı sunum yapıldı. Sunumun ardından ise üyeler arası ticareti artırmak amaçlı tanışma toplantısı gerçekleştirildi. 

 Toplantıya katılmak üzere Çorum’a gelen Ankara, Afyon, Kastamonu ve Samsun Genç MÜSİAD Şube temsilcileri ve üyelerine Burak Küçükbenli’nin sahibi olduğu Benka Arıcılık’ta yöresel yemeklerimizden olan İskilip Dolması ikramında bulunuldu.

 Son olarak ise bir kafede Genç MÜSİAD üyeleri kaynaşma ve projelerin konuşulduğu bir program gerçekleştirdi. Programa Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’te katılarak Genç MÜSİAD üyeleriyle bir araya geldi.