Ürün yelpazesiyle yükselişini sürdüren ve araçlarını tanıtmak üzere Türkiye turuna çıkan Fiat’ın 15. durağı Çorum oldu. Toplamda 41 ilde düzenleyeceği etkinlikle Fiat araçlarını tanıtacak olan 40 kişilik ekip dün de Çorum’da gelerek, Fiat Ducato’dan Fiat Pratico’ya ve Fiat markalı hafif ticari araç modellerini test etme ve satın alma fırsatlarıyla ilgili olarak detaylı bilgileri Çorumlulara sundu.
“Yükünüzü hafifletmeye geliyoruz” sloganıyla yola çıkarak Çorum’a gelen ekip, Yunus AVM yanında otoparkta kurulan tanıtım standı ile Çorumluları bilgilendirdi. Alanda araçlar ile ilgili olarak Çorumlulara gerekli bilgiler verilirken, ayrıca alanda test sürüşü yapanlara da 31 Aralık 2012 tarihine kadar sadece kamyonet modellerinde geçerli olmak üzere Bin TL indirim çeki verildi.
Konu hakkında bilgi veren Fiat Karakaşlar Lojistik Satış Sorumlusu Ayhan Bolat, Fiat Kamyonet Roadshow’un, etkinlik süresince Antakya’dan Samsun’a, Çanakkale’den Manisa’ya kadar toplamda 41 yerleşim birimini ziyaret edeceğini belirterek, program dahilinde dünde Çorum’a geldiklerini söyledi. Fiat Türkiye’nin 50’den fazla bayisinin desteğiyle yola çıkan Fiat Kamyonet Roadshow 2012 kapsamında, Fiat Pratico ve Fiat Ducato gibi Fiat markalı hafif ticari araçları test etme imkanı sunulduğuna dikkat çeken Bolat, “Fiat komyonetler 1 tona yakın yük taşımakta. Fiyat konusunda da avantajlar bulunmakta. Bu araçlar çok satılıyor. Yakıt olarakta çok avantajlı. Araçlarımız Ducato ve Pratico olmak üzere 2 model şeklinde bulunuyor” diye konuştu.