Çorum'dan çok sayıda oda başkanı Ankara'ya çıkarma yaptı. Başkanlar, TESK ve TŞOF ile Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.

Çorum merkez ve ilçelerde faaliyet gösteren odaların başkan ve yöneticileri, Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin önlüğünde Ankara'ya giden heyette, Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç, Elektrikçiler Odası Başkanı Erol Bozkurt, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Köse, Sungurlu Şoförler Odası Başkanı Hacı Karatekin, Taksiciler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Yorgancılar Odası Başkanı Erdoğan Çerikçi, Sungurlu Bakkallar Odası Başkanı Osman Aşutoğlu, Mecitözü Esnaf Odası Başkanı Muhammed Öz, Alaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Ataç ile Alaca Şoförler Odası Başkanı Duran Ongu yer aldı.

İLK ZİYARET NECMETTİN ERKAN'A

Çorumlu esnaf odası başkanlarından oluşan heyetin il durağı Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürlüğü oldu. Burada, Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürü Necmettin Erkan ile görüşen heyet, Çorum esnafının sorunları ve çözüm önerileri üzerinde görüş alışverişinde bulundu. Ziyarete ilişkin bilgi veren Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, ziyaret sırasında kent esnafının sorunlarını ilettiklerini bildirdi. Şahin, ziyaretin ardından günün anısına Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürü Necmettin Erkan'a bir tablo hediye etti.

TESK VE TŞOF'TA SICAK KARŞILAMA

Çorumlu oda başkanları daha sonrada Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Fevzi Apaydın'ı ziyaret ettiler. Ziyaretler hakkında konuşan Tahsin Şahin, “Çok yararlı bir ziyaret oldu. Kent esnafının acil çözüm bekleyen bir takım sorunlarını hem çözüme kavuşturduk hem de hayırlı olsun dileklerimizi ilettik” dedi.