Denizbank, Çorum’da yeni bir şube açtı. Gazi Caddesi Şubesi bu sabah hizmete açıldı.
Türkiye’nin 81 ilindeki yaygın şube ağıyla bireysel bankacılık, işletme bankacılığı ve tarım bankacılığında farklılaşan DenizBank’ın Çorum Gazi Caddesi Şubesi bugünden itibaren hizmete başladı. 
Şube Müdürlüğünü Ferda Elmacı’nın yürüttüğü Çorum Gazi Caddesi Şubesi, 9 çalışanıyla çevre halkına bireysel bankacılık, işletme bankacılığı ve tarım bankacılığında yenilikçi ve öncelikli bir banka hizmeti sunma hedefiyle çalışıyor. 
Çorum Gazi Caddesi Şubesi, OBİ Bankacılığında Ebru Kazar, İşletme Bankacılığında İlham Aka, Bireysel Bankacılıkta Özgür Arslan, Tarım Bankacılığında Yüksel Kanur, Şube Operasyon işlemlerinde Emel Süzen, Gişe İşlemlerinde Songül Özduyucu Erden, Şube Hizmet Personeli Zehra Sağlam ve Güvenlik Personeli Selim Büyükispir ile hizmet vermeye başladı.

Şube Müdürü Ferda Elmacı konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Toplam 9 çalışanımızla birlikte Çorum halkının bankacılık ihtiyaçlarını DenizBank’ın kaliteli hizmet anlayışıyla karşılayacağız. 
Bankamızın yenilikçi ürün ve hizmetlerinden Çorum halkı da yararlanabilecek. Tüm vatandaşlarımızı DenizBank’ın hizmetlerinden yararlanmaya devam ediyoruz” dedi.
Çiftçilere yönelik Üretici Kart ve sunduğu tarım kredileri ile birçok bölgede önemli projeler ve yatırımlar sağlayan DenizBank, esnafa yönelik nakit ve gayri nakdi kredilerle bireysel bankacılık ve işletme bankacılığında da iddialı olduğunu gösteriyor. 
Sektörünün en hızlı büyüyen kuruluşlarından DenizBank, bireysel, işletme ve tarım bankacılığını stratejik segmentler olarak konumluyor. 

DenizBank; Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 713 şubesi ile 14 bini aşkın çalışanı ile hizmet veriyor.
2014 yılında, enerji, inşaat, altyapı, turizm, sağlık, belediyeler, spor kulüpleri ve eğitim başta olmak üzere pek çok sektörde yeni yatırım planları mevcut olup, DenizBank’ın stratejik sektörlerdeki öncü banka yaklaşımı, hissedarı Sberbank’tan aldığı desteğin de etkisiyle artarak devam edecek.
DenizBank Çorum Gazi Caddesi Şubesi, Gazi Caddesi No:16/A (Ticaret ve Sanayi Odası yanı) adresinde hizmet verecek.