Çorum Defterdarı Durak Sercan, Vergi Dairesi Müdürü Cüneyt Solak ve Gelir Müdür Vekili Ali Rıza Gülay, bu yıl 26 Şubat – 4 Mart tarihleri arasında kutlanan 29.cu Vergi Haftası nedeniyle Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret etti.

Ziyarette TSO Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Çorum Defterdarı Durak Sercan, “Vergi bilincini tüm toplum kesimlerine, mükelleflerimize ve özellikle gençlere iletmek, bilinçli bir toplum ve gelecek oluşturmak amacıyla etkinlik düzenlenmektedir. Amacımız toplumda bu farkındalığı yaratarak, daha fazla vergi toplamak, ekonomiye ve devlet bütçesine katkılar sağlamaktır. Kayıt dışı ekonomiyle mücadele etmek ve özellikle genç nesile vergi bilincinin aşılanması için belgeli alışverişin yapılması büyük önem taşımaktadır. Ticaret ve Sanayi Odası nezdinde tüm mükelleflerimiz de görev ve sorumluluklarını yerine getirmektedir. Ülke ekonomisine katkılarından dolayı sizin aracılığınızla bütün üyelerinize teşekkür ederim” dedi.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ise “Çorum iş dünyası olarak da bizler her zaman kendi görev ve sorumluluklarımızın bilincinde hareket etmeye gayret ediyoruz. İş dünyası kazandıkça ülkemiz ve devletimizde kazanacaktır. Kurumlar olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz” diyerek 29. Vergi Haftasını kutladı ve ziyaretleri nedeniyle Defterdar Sercan ve beraberindekilere teşekkür etti.