İstanbul’da 2 adet mağazası bulunan Çorumlu genç işadamı Mustafa Derşan Özeskici, 3. mağazasını İzmit’e açmanın haklı gururunu yaşıyor.
Derşan Kuyumculuk Sahibi Ergün Özeskici’nin oğlu Mustafa Derşan Özeskici’nin sahibi olduğu D`S Damat Mağazası İzmit’te Arasta Park Alışveriş Merkezi’nde hizmete girdi.
Arasta Park Alışveriş Merkezi’nin 2. katında yaklaşık 130 metrekarelik alan içerisinde açılan D`S Damat`ta isterseniz takım elbise, isterseniz de tek parça eşya almanız da mümkün. D`S Damat`ta ayrıca erkekler için aksesuarlar da satılıyor.
5 kişinin çalışacağı mağaza 10.00- 22.00 saatleri arasında açık kalacak. Ayrıca mağazada bu ay geçerli olmak üzere 100 TL`lik alışverişe 50 TL`lik hediye çeki verilecek.
 
ÇORUMLULARA CAZİP FİYATLAR
Uzun yıllar babası ile birlikte Çorum’da kuyumculuk yapan Mustafa Derşan Özeskici, yolu İzmit’e düşen hemşehrilerini de unutmadı. İzmit’in yanı sıra İstanbul’daki mağazalarında da Çorumlulara özel cazip fiyatlar sunacaklarını ifade eden Özeskici, işyerlerine gelen hemşehrilerine indirimin yanı sıra ödeme kolaylıkları da sunacaklarını kaydetti.