Geçtiğimiz aylarda kurulan ve Türkiye’de hızlı bir şekilde yayılmaya başlayan İnkart Tüketici Ağı, Çorum’u pilot bölge ilan etti. 
Üyelerine, anlaşmalı olduğu mağazalardan çeşitli indirimler sağlayan ve yapılan alışverişlerden de hediye kazanılmasına olanak tanıyan bir sistem geliştiren İnkart, Türkiye’nin her il ve ilçesinde ve dünyada bir tüketici arkadaşlığı kurmayı amaçlıyor. 
Herkesin ücretsiz olarak üye olabildiği ve yapılan alışverişlerden indirimlerin sağlandığı İnkart’a sponsorlar aracılığı ile üye olunabiliyor.
Çorum’u pilot bölge ilan ederek çalışmalarına başlayan İnkart, kısa bir süre içerisinde Türkiye’de 12.000 üyeye ulaştı. İnkart’ın üyelerinin büyük bir çoğunluğu ise Çorum’dan. 
Genel Müdürlüğü Ankara’da bulunan İnkart firma yöneticileri, bugün Çorum’a gelerek eğitim çalışmasında bulunacak. 
İlk irtibat bürosunu da Çorum’da oluşturan İnkart, eğitim çalışmalarına da Çorum’dan başlıyor. Bu çerçevede Yeniyol Mahallesi 8. Gazi Sokak No:12/1 adresindeki büro, İnkart İrtibat Bürosu olarak düzenlenirken, burada bugün saat 15.00’de tanışma ve eğitim toplantısı düzenlenecek. İstekli vatandaşlara yönelik eğitim seminerleri ise 3 gün boyunca devam edecek.