Çorumlu Eğitimci ve Sanayici İş Adamları Derneği (ÇESİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarete Yargıtay Üyesi Zihni Doğan, ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım, Başkan Yardımcısı Necati Şahin ile İş Adamı Ali Penez katıldı.
ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım ziyarette yaptığı açıklamada, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ve İstanbul’da yaşayan iş adamları olarak gurur duyduklarını belirtti.
Her fırsatta Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiklerini belirten Yıldırım, TSO’nun başarılı çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulundu.
İstanbul’da ve Çorum’da yaptıkları faaliyetlerde Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın kendilerini her zaman desteklediğinin altını çizen Yıldırım, verilen destek için teşekkür ederek desteğin bundan sonra da devam edeceğinden emin olduklarını bildirdi.
ÇESİAD Başkanı Yıldırım ayrıca, Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde sanat faaliyetlerini sürdüren Türk Sanat Müziği Korosu’nun da İstanbul’da birkaç farklı salonda konser düzenlemesi için öncülük edebileceklerini ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da, ÇESİAD’ın başarılı çalışmalara imza attığını belirterek; Ticaret ve Sanayi Odası’nın Çorum için çalıştığını, Çorum için düzenlenen her etkinliğe iştirak edeceklerini bildirdi.  TSO Yönetim Kurulu Başkanı Başaranhıncal, TSO’nun İstanbul’da düzenlediği organizasyonlara sağladığı katkılarından dolayı Başkan Mehmet Yıldırım’ın şahsında bütün Yönetim Kurulu Üyesi ve çalışanlarına teşekkür etti.
Başaranhıncal ayrıca, hemşehrimiz Zihni Doğan’ı Yargıtay Üyesi olarak atanmasından dolayı tebrik ederek, içindeki Çorum sevgisinden dolayı teşekkür etti.