Çorum Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Muzaffer Yıldırım, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 99. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Yıldırım, mesajında “Çanakkale Zaferi, vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk Ulusu'nun neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır” dedi.
Çanakkale Zaferinin dünya tarihinde bir dönüm noktası olduğu kadar, Kurtuluş Savaşı’nın ilk meşalesinin tutuşturulduğu yer olduğunu ifade eden SMMMO Başkanı Muzaffer Yıldırım, açıklamasında şöyle dedi:
“Bugün; Türk harp tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi'nin 99. yıldönümünü kutlamanın büyük sevincini ve üzerinde huzur ve güvenle yaşadığımız kutsal vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin Şehitler Günü'nü idrak etmenin onurunu yaşamaktayız. 
Çanakkale zaferi, dünya tarihinde bir dönüm noktasının yaşandığı, güç dengelerinin değiştiği, olayların akışı üzerinde Türk ulusunun belirleyici bir rol oynadığı, Kurtuluş Savaşımızın ilk meşalesinin tutuşturulduğu, yüce Türk ulusunun kahramanlık ve fedakarlığının doruk noktasına ulaştığı bir prestij ve azmin mücadelesi olmuştur.
Türk Ordusu'nun Çanakkale'de vermiş olduğu bu büyük mücadele; sadece dünya tarihi üzerinde yarattığı büyük etkiyle değil, Türk harp sanatının uygulanış tarzı, başta Büyük Önder Atatürk olmak üzere, kanlı mücadelede ön plana çıkardığı kahramanlar ve askeri dehalar, Türk askerinin doğasında bulunan insani değerlerin muharebe sahasında tezahürü bakımlarından da dünya harp tarihinde örneği olmayan bir olaydır. 
Çanakkale zaferi, vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk Ulusu'nun neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır.
Uğrunda büyük bedeller ödenen aziz vatanımız, şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere kutsal bir emanetidir. 
Canı pahasına mücadele ederek bu toprakları vatan yapan isimli-isimsiz kahramanlarımız, ebedi varlığımızın teminatı olmuşlardır.
18 Mart Şehitler Günü ve bu tarihe ‘Şehitler Günü’ adını veren Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde, kutsal vatan topraklarını canları pahasına koruyarak ‘şehitlik’ onuruna erişen aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum.”