Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kurulu, 14-15 Mayıs 2018 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirildi.

Genel kurulda; Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliği’ne, Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat da Ticaret Borsaları Konsey Üyeliği’ne seçildi.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde düzenlenen 74. TOBB Genel Kurulu’nda, Birlik Başkanı, Birlik Yönetim Kurulu, Konseyler, Yüksek Disiplin Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri ile Genel Kurul Komisyonlarının seçimi yapıldı.

Genel Kurulda TOBB Birlik Başkanı, yönetim ve diğer organ seçimlerine; Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Delegesi Çetin Başaranhıncal, Meclis Başkanı Erol Karadaş ile Oda Delegeleri Yılmaz Bülbül, Ali Evlüce, Şükrü Türkoğlu, Ahmet Haluk Aşkın, Aytaç Baba, Erkan Dalyan, Mustafa Ertürk’ün yanı sıra Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Delegesi Naki Özkubat, Meclis Başkanı Yılmaz Kaya ve Çorum Ticaret Borsası delegeleri Mustafa Şahan, İlhan Özgün, Ali Rıza Ünal ve Fuat Sarıtaş katıldı.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliği’ne, Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat da Ticaret Borsaları Konsey Üyeliği’ne seçildi.