Türkiye’nin öncü katılım bankası Bank Asya, 10-11 Ekim 2012 tarihinde Çorum Şubesi’nde yeniden “Altın Kabul Günü” düzenliyor. Yeni ürün ve hizmetlerini müşteri ihtiyaçlarına göre şekillendirerek yastık altı birikimleri ekonomiye kazandırmak için Altın Kabul Günü’ne başlayan Bank Asya Çorum’da iki gün boyunca yeniden altın topluyor.

Altın bankacılığına olan ilgiyi artırmayı hedefleyen Bank Asya Çorum Şubesi’nde 10-11 Ekim günleri yapılacak etkinlikte müşterilerinin ziynet eşyaları ve altın birikimleri açılan altın hesaplarıyla hızlı bir şekilde cari hesaplara aktarılacak. Son dönemde altın fiyatlarındaki artışın altın bankacılığına olan ilgiyi de artırdığını söyleyen Bank Asya Çorum Şube Müdürü Yusuf Varoğlu, “Katılım Bankacılığı prensiplerine uygun olmak koşuluyla, müşterilerimizin altın ürünleriyle ilgili talep ve beklentilerini göz önünde bulundurarak yeni hizmet ve ürünler sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Altın birikimlerini bankada değerlendirmenin, hem birikim sahibi hem de ülke ekonomisi açısından daha faydalı olduğuna dikkat çeken Varoğlu, “Hangi ayarda olursa olsun ziynet altını fiziki olarak teslim alıyor, 24 ayar altına dönüştürerek, cari hesaba gram olarak yatırıyoruz. Birikimi olan herkesi bankamızda hesabı olmasa da Altın Kabul Günleri’ne davet ediyoruz” dedi.