Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı tarafından sektörel işbirliği kapsamında, “Turkcell Global Bilgi”ye teknik gezi düzenlendi.

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, sektörel işbirliği çalışmalarına hızla devam ediyor.

Bu kapsamda Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından Turkcell Global Bilgi’nin Çorum şubesi ziyaret edildi.

Turkcell Global Bilgi’nin hizmet birimlerinden olan Çağrı Merkezi Hizmetleri alanındaki profesyonel mesleki iş ortamını daha yakından tanımak amacıyla gerçekleştirilen teknik geziye, Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcı Öğr. Gör. Mustafa Ceylan, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Başkan Vekili Öğr.Gör. Kevser Buran, Öğr. Gör. Zeki Akın ve öğrenciler katıldı.

Teknik gezide öncelikle çağrıların alındığı alan öğrenciler tarafından incelendi ve öğrencilere mesleğin çalışma alanı uygulamalı olarak gösterildi.

Teknik gezide, Turkcell Global Bilgi’nin Çorum Şube Müdürü Murat Bayoğlu tarafından, öğrencilerin meslek ve sektörle ilgili soruları cevaplandırıldı.

Turkcell Global Bilgi’nin çalışma şekli ve çalışma koşullarına yakından şahit olan ve teknik geziden son derece memnun kalan öğrenciler, gelecek planlamalarında bu alanında değerlendirilmesinin faydalı olacağını gördü.

Ziyaretin gerçekleşmesinde katkılarını esirgemeyen Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Zekeriya Işık, teknik gezi kapsamında öğretim elemanlarını ve öğrencileri ağırlayan Turkcell Global Bilgi’nin Çorum Şube Müdürü Murat Bayoğlu’na teşekkür etti.