Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret ettiler.
Üniversite sektör iş birliği konsepti içerisinde kurumlar arasındaki işbirliğinden ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Alkan, STK’ları üniversitenin en önemli paydaşı olarak gördüklerini ifade ederek, üniversitenin ve Çorum'un gelişimi adına STK’larla her türlü işbirliğine açık olduklarını belirtti. Üniversitenin eğitim faaliyetleri beraberinde ilimizdeki tüm paydaşlarıyla yakın bir diyalog kurduğunu ve şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da TÜMSİAD ile pek çok alanda işbirliği yapmak istediklerini anlatan Rektör Prof. Dr. Alkan, bu konudaki gayretlerinden dolayı TÜMSİAD Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç başta olmak üzere tüm TÜMSİAD yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Rektör Prof. Dr. Alkan’ın tekrar rektör olarak atanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç, üniversitedeki hızlı gelişmeleri çok yakından memnuniyetle takip ettiklerini ifade etti. TÜMSİAD olarak üniversite ile yapılacak her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade eden Kılıç, üniversitedeki değerli çalışmaların artarak devam etmesi temennisi ile Rektör Prof. Dr. Alkan’a başarılar diledi.