Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Mustafa Üzel, “25 yılın üzerindeki birikimiyle akademik, yabancı dil, sanat ve spor dallarındaki başarıları ile her kesimin takdirini kazanmaya devam ederken, kurumda düzenlenen bursluluk sınavına da yoğun ilgi gösterildi. Hafta sonu yapılan bursluluk sınavının 2 oturum şeklinde gerçekleşti ve yüzlerce öğrencinin sınav için ter döktü. Hafta sonu gerçekleştirilen bursluluk sınavına öğrenci ve velileri tarafından yoğun katılım sağlandı. Sınava 8.- 9.- 10. ve 11. sınıf öğrencileri katıldı” dedi.

"Samimi ortamda çocuklara sınav hizmeti verdik"
Samimi ve sıcak bir aile ortamında çocuklara sınav hizmeti verdiklerini belirten Özel Mustafa Şimşek Koleji Müdürü Mustafa Üzel, okullarına gösterilen ilgiden dolayı tüm Çorum halkına teşekkür etti.

Üzel, "Çocuklarımıza hiç sınav kaygısı yaşatmadan bilişsel yeteneklerini ortaya koymaları ve bunun karşılığında başarıyı ödüllendirme düşüncesiyle Çorum'daki tüm gençlere hizmet sunuyoruz. Sınavlarımız 2 oturum şeklinde gerçekleşirken, sınava yüzlerce öğrencimiz katıldı" ifadelerine yer verdi.

"Veliler okul idaresinin sıcak karşılamasına teşekkür etti"
Çocuklarını sınava getirmek için okula gelen veliler okul idarecileri tarafından kapıda karşılandı. Velilerle teker teker görüşen okul idarecileri çeşitli ikramlarda bulundu. Sıcak bir karşılama yaşadıklarını belirten veliler, okul idaresine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.
Bursluluk sınavında dereceye giren öğrencilerin yüzde 50 ile yüzde 100 arasında burslu olarak okutulacağı bildirildi.