Çorum Spor Lisesi Okul Aile Birliği, Bursa'da yapılan Türkiye Atletizm Şampiyonasında Türkiye ikincisi olan atletizm takımına yemek vererek jest yaptı.

Yemeğe Okul Müdürü Murat Terlemez, Okul Aile Birliği üyeleri, takım antrenörleri ve sporcular katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Okul Müdürü Murat Terlemez, Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen atletizm şampiyonasında önce ilimizde, daha sonra gruplarda açık ara birinci olarak Türkiye şampiyonasına katılan okul atletizm takımının orada da güçlü okul takımlarını ve özel okulları geride bırakarak Türkiye ikincisi olmasının ilimiz adına ve okul adına gurur verici olduğunu söyledi.

Terlemez, ayrıca bu şampiyonada okul adına yarışan milli sporcu Tarık Demir'in Mayıs ayında Fas'ta yapılacak Dünya şampiyonasında ülkemizi, ilimizi ve Çorum Spor Lisesini temsil edecek olmasının sevinç kaynağı olduğunu söyledi.

Terlemez, "Başarılarıyla bizleri gururlandıran başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ahmet Koltaş'a ve takımdaki öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu yemeği tertip eden Okul Aile Birliği Başkanımız Ahmet Çavuş beye ve yönetim kurulu üyelerine okulumuz adına teşekkür ederim" dedi.