İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından öğretmenlere “Ölçme Değerlendirme Farkındalık Kursu” veriliyor.

Çorum’da, ölçme ve değerlendirme çalışmalarının daha verimli hale getirilmesi amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından öğretmenlere yönelik “Ölçme Değerlendirme Farkındalık Kursu” açıldı.

Şehit Osman Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde başlayan kursun açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük; “Hep birlikte çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Burada üç boyunca değerli hocalarımız sizleri bilgilendirecek, yön verecekler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimizin gelişimi için bu tür çalışmalarımız devam edecek. Önümüzdeki Pazartesi günü de Prof. Dr. Mustafa Yavuz Hocamız gelecek. Hepinize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

7-9 Kasım 2018 tarihleri arasında devam edecek olan “Ölçme Değerlendirme Farkındalık Kursu” programında Trabzon Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Tuncay Özsevgeç ve Miraç Aydın tarafından öğretmenlere, eğitimde ölçme değerlendirme, ölçme değerlendirmede kullanılan araçlar, beceri odaklı madde yazım çalışmaları ve dikkat edilecek hususlar başlıklarından oluşan dersler anlatacak.