Türk televizyonlarının tanınmış simalarından tarihçi, yazar, akademisyen, televizyon programcısı, köşe yazarı ve Millî Savunma Üniversitesi Rektörü olan Prof. Dr. Erhan Afyoncu Çorum’a gelerek bazı ziyaretlerde bulundu.
Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Milli Savunma Üniversitesi’nin tanıtımı amacıyla bir toplantı düzenlendi. Rehberlik ve Araştırma Merkezi Konferans Salonu’ndaki toplantıda Milli Savunma Üniversitesi hakkında bilgiler sunuldu.


Tanıtım toplantısına Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu ile birlikte Çorum Vali Yardımcısı Sayın Tamer Orhan, İl Garnizon Komutanı Per. Alb. Çetin Öcal, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, okul yöneticileri ve rehber öğretmenler katıldı.
Programda Öğretmen Albay Vedat Tekinoğlu tarafından Milli Savunma Üniversitesi ve bölümlerinin tanıtıldığı bir sunum yapıldı. Sunumun sonunda Milli Savunma Üniversitesi Rektörü ünlü tarihçi yazar Prof. Dr. Erhan Afyoncu üniversitenin sınav, tercih, öğrenci seçim aşamaları ve yerleştirme işlemleri hakkında açıklamalarda bulundu.
Program soru-cevap ve Prof. Dr. Afyoncu’nun kitaplarını imzalaması ile son buldu. İl Milli Eğitim Müdürü Yılmaz günün anısına Prof. Dr. Erhan Afyoncu’ya hediye takdim etti.