Çorum Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde “Kariyer Günleri” adı altında etkinlik düzenlendi.
Rehberlik servisinin organizasyonu ile 2012-2013 eğitim-öğretim yılı içerisinde okulda yapılacak olan Kariyer Günleri etkinliklerinin birinci oturumu bugün saat 13.30’da okulun konferans salonunda gerçekleştirildi. 
Okul idaresinden yapılan açıklamada; “Gerçek bilgi ve önerilerle öğrencileri gelecekleri ile ilgili motive etmek, onların meslek seçimlerinde, iş hayatında doğru kararlar vermelerine yardımcı olmak, firmalarla tanışarak ilk elden bilgi edinmelerini sağlamak, öğrencilerin üniversite, iş camiası, meslek odaları ve ilgili kurumlarla bir araya getirmek amacıyla kariyer günleri etkinlikleri okulumuzda yapılmaktadır” denildi.
İlk etkinlikte, öğrencilere Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu temsilcileri tarafından; girişimcilik, mikro krediler ve giyim üretim teknolojili alanlarında başarı öyküleri anlatılarak, bazı konularda bilgiler verildi.
Toplantıya konuşmacı olarak; Çorum TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemin Kefçeli, Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi ve Çorum Beyi Un Üreticisi Yüksel Kavukçu, Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi ve Miss Seliz’in sahibi Seliz Bozer ile Mikro Kredi Çorum Şube Müdürü Dilek Görkem Ünlü katıldı.
Öğrenciler, konuşmacıların paylaşımlarını ve sunumlarını ilgiyle dinledi.