Çorum İmam Hatip Lisesi Kamu Çalışanları ve Yöneticileri Derneği (İHLKAMU) Başkanı Mehmet Bayrak, Ankara'da meydana gelen terör saldırısını lanetledi.
Mehmet Bayrak, yaptığı açıklamada, “bu ülkenin birliğini, dirliğini, huzurunu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.
Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Mehmet Bayrak açıklamasında şöyle dedi:
“Terörün kesinlikle adresi yok.
Terör Ankara’da, en sıkıntılı dönemimizde, en kritik yerde can evimizden vurdu bizi.
Sivil toplum kuruluşları artık duyarlı olmak zorundadır, bugüne kadar duyarlı davranmıştır da, onu da altını çizmek istiyoruz ama bundan sonra sesimizi daha çok gür çıkarmak durumundayız.
Meclis’te teröre her gün dokunulmazlık zırhı altında destek veren, terörü hortlatan ve terörü Ankara’ya, başkente davet eden unsurları, yapıyı, ortadan tamamen kaldırmak gerekiyor.
Bir ülkenin, bir devletin birliğini beraberliği, bekasını ve geleceğini tehdit eden terör eylemlerine başvuran insanlık düşmanı olan teröristlere karşı en sert şekilde mukabele şarttır.
Bu ülkenin birliğini, dirliğini, huzurunu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.
Ankara'da meydana gelen terör saldırısını lanetliyor, olayda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz”