Kurtlar Vadisi dizisinin “Kılıç” rolüyle seyircilerin beğenisini kazanan İstanbul Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Attila Olgaç, Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü H. Hüseyin Hastaoğlu’nun konuğu oldu. 
Okul ziyareti sırasında okul duyuru panosunda kendisi ile ilgili hazırlanan görseli beğenen Ünlü sanatçı, daha sonra Okul Müdürü ile kısa bir söyleşi yapmak üzere okul tiyatro salonuna geçti. Attila Olgaç, salonda öğrencilerin coşkulu karşılaması ile karşılaştı.
Önce okul Müdürü Hasan Hüseyin Hastaoğlu kısa bir konuşma yaparak, 30 yılın üzerinde dostlukları bulunan Türk tiyatrosunun önemli bir sanatçısını okullarında misafir etmenin kendilerine verdiği gururu dile getirdi. Hastaoğlu, Attila Olgaç’ın mesleğinde çok önemli bir yere sahip olduğunu Makbet, Kral Ölüyor, Amedeus, Kral Lear, Genç Osman, Autigones gibi birçok oyunda başarısını kanıtladığını söyledi. Hastaoğlu, Olgaç’ın bunlara ek olarak televizyon dizilerinde de kendisini sevdirdiğini belirtti. 
Alkışlarla sahnedeki yerini alan Olgaç, söyleşisinde tiyatronun önemi yanında ona sahip çıkmanın önemini de dile getirdi. Olgaç, tiyatronun bir sanat olduğunu bununla birlikte iyi bir eğitimle bu alanda başarılı olunabileceğini vurguladı. Dizilerde oynamanın daha kolay olduğunu da belirten sanatçı, sahneye çıkmanın bir sevgi işi olduğunu da söyledi. 
Olgaç, öğrencilerin, oynadığı Kurtlar Vadisi, Hayat Bilgisi, Vay Anam Vay, Pars Narkoterör, Abdülcambaz ile ilgili soruları da cevaplandırdı. 
Söyleşi bitiminde öğrencilerin ilgi ve alkışları eşliğinde sahneden inen sanatçı yine sevgi seli ile uğurlandı. Ünlü sanatçıya, uğurlama sırasında Okul Müdürü H. Hüseyin Hastaoğlu tarafından bir plaket takdim edildi.