Çorum Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Akşemsettin Erkek Öğrenci Yurt Müdürü Erol Kavuncu ve KYK Hitit Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Emin Naycı, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Rektör Alkan'ın ikinci kez rektör olarak atanmasının hem üniversite hem il hem de ülke adına sevindirici ve memnuniyet verici bir gelişme olduğunu dile getiren KYK Akşemsettin Erkek Öğrenci Yurt Müdürü Erol Kavuncu, Hitit Üniversitesi ile her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de ikili iş birliklerine her zaman hazır olduklarını ifade etti.
Çok büyük bir ivme yakalamış olan yükseköğretim sistemine Kredi ve Yurtlar Kurumunun büyük bir katkı sağladığını dile getiren Rektör Alkan, yurtlarda sadece konaklama hizmeti verilmediğini, yüksek ve kaliteli hizmetlerin yanında birçok sosyal ve kültürel alanda ciddi hizmetlerin verildiğini kaydetti.
Rektör Alkan, Hitit Üniversitesi'nin artan öğrenci sayısıyla orantılı olarak yurt kapasitelerinin arttırılmasından ötürü başta KYK Akşemsettin Erkek Öğrenci Yurt Müdürü Erol Kavuncu’ya, KYK Hitit Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Emin Naycı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Bu çalışmaların artarak devam edeceğini söyleyen Kavuncu ve Naycı, Rektör Alkan’a çalışmalarında başarılarının devamını diledi.