Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri 2018-2019 eğitim öğretim sezonunun ilk kursiyerleri sertifikalarını Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül’ün elinden aldı.

Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerinin, kadınlar için Çorum’da yapılmış en büyük hizmet olduğunu belirten Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül, “Kurs sonucunda ortaya çıkan el emeği ürünleri ve kursiyerlerin kazanımlarını gördükçe bu kursların ne kadar anlamlı olduğunu bir kez daha görüyoruz. Bugün Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi kursunu tamamlayan 22 kursiyerimizin sertifikalarını verdik. Kurs sürecinde hanım kardeşlerimiz, çocuklar için faydalı olacak zihinsel ve fiziksel gelişimi destekleyecek ürünler ortaya çıkarttılar. Daha da önemlisi kursa gelen anne adayı arkadaşlar, anneler, babaanneler ve anneanneler var. Bunlar kendi çocuklarının ve torunlarının yetişmesinde üzerlerine düşeni bu kursta öğrendikleri bilgilerle en doğru şekilde yerine getirecekler” dedi ve bütün kursiyerleri emeklerinden ve gayretlerinden dolayı tebrik etti.

Halime Gül, kurs sürecinde çocuklara yönelik eğitici ve öğretici oyuncaklardan oluşan mini sergiyi inceledi.

Gül, bütün kadınlara Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri bünyesinde açılan kurslara katılmaları için çağrıda bulundu.