Çorum İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, Hitit Üniversitesi'nin her geçen gün büyüyerek daha başarılı çalışmalara imza attığının altını çizerek, Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın yeniden rektör olarak atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek hayırlı olsun dileklerini iletti.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Osman Yüzgeç, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret ettiler.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün Hitit Üniversitesi ile sosyal, kültürel ve pek çok alanda ortak çalışma yaptığını ve bu faaliyetlerin hızla devam ettiğini belirten İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, bu çerçevede Turizm Master Planı ile leblebi konusunda yapılmış en kapsamlı akademik çalışmanın da Hitit Üniversitesi işbirliğiyle devam ettiğini ifade etti. Hitit Üniversitesi'nin sadece eğitim faaliyeti vazifesi olmadığını, bunun beraberinde sahip olduğu bilgi birikimini başta içinde bulunduğu Çorum’a ve ülkemize kazandırmak olduğunu vurgulayan Rektör Alkan, Hitit Üniversitesi'nin tüm paydaşlarından aldığı destek ve kurduğu sinerji ile gelişmeye devam ettiğini kaydetti.
Rektör Alkan, nazik ziyaretlerinden dolayı İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Osman Yüzgeç’e teşekkür etti.