Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç ve Başkan Vekili Recep Gür, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Üniversite-sanayi iş birliğinin en güzel örneklerinden birinin Çorum’da yaşandığını belirten ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Rektör Alkan’ın ikinci kez atanmasında duydukları memnuniyeti dile getirerek üniversitedeki hızlı gelişmeleri çok yakından takip ettiklerini dile getirdi.
Kılıç, “Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak Rektör beyin Çorum ve Üniversitemiz adına yaptığı çalışmalar, ilimizin değerlerine değer kattı. Hitit Üniversitesi Çorum’un nazar boncuğu oldu" dedi.
ÇESOB'un her bileşeni ile Hitit Üniversitesi'nin yanında olduğunu, bu birlikte hareketin, üniversite-sanayi iş birliğini “üniversite-sektör” iş birliğine dönüştürdüğünü ifade eden Rektör Alkan, ÇESOB ile Hitit Üniversitesi'nin pek çok somut çıktıları olan projeye imza attığını belirtti.
Büyük bir azimle çalışmalarını yürüten Hitit Üniversitesi'nin tüm paydaşlarından aldığı destek ve kurduğu sinerjiyle nitel ve nicel olarak geliştiğini kaydeden Rektör Alkan, ziyaretlerinden ve üniversiteye sağladığı desteklerden dolayı ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’a ve Başkanvekili Recep Gür’e teşekkür etti.