Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans Bölümü tarafından 21-24 Ekim 2015 tarihlerinde Çorum’da gerçekleştirilecek olan 19. Finans Sempozyumu Düzenleme Kurulu, İstanbul’da bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Finans Bilim Platformu (www.finansbilimplatformu.com) tarafından her yıl bir üniversite ile birlikte düzenlenen Finans Sempozyumunun 19.cusu 21-24 Ekim 2015 tarihlerinde Hitit Üniversitesi tarafından Çorum’da düzenlenecek.
İstanbul’da gerçekleştirilen toplantıda, sempozyum düzenleme kurulu tarafından Finans Bilim Platformu Yönetim Kuruluna sempozyum için yapılan ve yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verildi.
Toplantıya farklı üniversitelerde görev yapan ve finans alanında çalışan 100’e yakın öğretim üyesi katıldı.
Hitit Üniversitesi'nden Doç. Dr. Selçuk Kendirli, Yrd. Doç. Dr. İlker Sakınç, Yrd. Doç. Dr. E. Savaş Başcı ve Yrd. Doç. Dr. Öznur Sakınç katıldığı bilgilendirme toplantısında;
- Çorum hakkında bilgi,
  Çorum’a ulaşım hakkında bilgi,
  Çorum’da Konaklama imkanları hakkında bilgi,
  Hitit Üniversitesi hakkında bilgi,
  Sempozyum için yapılanlar hakkında bilgi,
  Sempozyum tarihine kadar yapılacak hususlar hakkında bilgi sunuldu.
Bilgilendirme toplantısına katılan öğretim üyeleri 19. Finans Sempozyumu’nun hazırlıkları hakkında aldıkları bilgilerden memnun olduklarını dile getirerek yapılan çalışmalardan ötürü düzenleme kuruluna teşekkürlerini sundu.