Başöğretmen Atatürk İlkokulu Müdürlüğü proje ekibi tarafından İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz ziyaret edildi.

Ziyarete, “Okul Müdürü Ceylan Şahin, Okul Rehberlik Öğretmenleri Yaşar Kıyıklık ve Yaprak Biçer, Sınıf Öğretmenleri Mustafa Yörük ve Ayşe Yıldırım ile Ana Sınıfı Öğretmeni Saadet Yeşil katıldı.

Proje ekibi tarafından "Göçmen bireylerin eğitiminde öğretmen yeterliliklerinin artırılması konulu Erasmus+ projeleri kapsamında İspanya'ya yapmış olunan hareketlilik konusunda İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz’a bilgi verildi.

Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz ise, okula ve proje ekibine yapmış oldukları başarılı çalışmalar için teşekkür ederek, “Biz okullarımızda yapılan her türlü çalışmayı sonuna kadar destekleyeceğiz. Okullarımızın ve öğretmenlerimizin yanında olacak ve her türlü desteği vereceğiz diyerek, göçmen bireylerin eğitimlerinin önemli bir konuyu oluşturduğunu, bu konuda bakanlık olarak güzel çalışmalar yapıldığını, bu çalışmalar yanında okullarımızın da konunun önemini anlayarak güzel çalışmalar çıkarmalarından dolayı büyük memnuniyet duyduk” dedi.

Okul Müdürü Ceylan Şahin, “Okul olarak Erasmus projelerine büyük önem veriyoruz. 2018-2019 öğretim yılında yürüttüğümüz iki Erasmus+ projemiz bulunmaktadır. 2019-2020 öğretim yılında yine okulumuzca yazılmış ve Ulusal Ajansa sunulmuş bir başka projemiz bulunmaktadır. Hedefimiz, Okulumuzda görevli tüm öğretmenlerimizi projeler aracılığıyla önümüzdeki beş yıl içinde yurt dışına götürmek ve mesleki gelişimlerine önemli katkılar sağlamaktır” ifadelerine yer verdi.