Genç ÇORİMDER’in Gençlik ve Kardeşlik kampı İmam Hatip öğrencilerinin katılımı ile hafta sonu Çomar Barajı’nda gerçekleştirildi.

35 öğrenci 2 gün doğayla iç içe bir kamp deneyimi yaşadı. Ayrıca kamp sürecinde doğa yürüyüşü, çevre temizliği, kardeşlik gecesi, basketbol, futsal, bowling, şiir yarışması gibi çeşitli etkinlikler yapıldı.

Doğa yürüyüşünün ardından Çomar Barajı’nda sabah kahvaltısı yapan öğrenciler, çevreyi temizliğine özen gösterdiler. Ayrıca piknik yapan aileleri ziyaret eden öğrenciler, çöp poşeti dağıtarak çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturdular.Daha sonra öğrencilere, Öncü Gençlik Ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Bolat tarafından okçuluk eğitimi ve Hamdi Kabakçı tarafından da yangın eğitimi verildi.

Kardeşlik Gecesi ise büyük bir coşku içerisinde geçti

Kampın sonunda gerçekleştirilen kardeşlik gecesi düzenlendi.Kampa katılanlar düzenlenen şiir yarışmasında şiirlerini okudular.Kampı ziyaret eden Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan öğrencilere şiir okurken, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir öğrencilere nasihatlerde bulundu. Kampın son günü ÇORİMDER Başkanı ve ÖNDER Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Boyraz'ın öğrenciler ile yaptığı değerlendirme toplantısı ile sona erdi.