Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri E-KPSS tercihleri için engelli vatandaşlara yardımcı oluyor.

Engelli vatandaşlara yönelik Öğrenci Seçme Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından başlatılan Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna alınmaları noktasında başvurular devam ederken Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görev alan öğretmenler hem kurs alan kursiyerlere hem de engelli vatandaşlara tercihler konusunda yardımcı oluyor.

7 Aralık Cuma günü sona erecek olan başvurularda Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi’ne gelecek olan engelli vatandaşlardan herhangi bir ücret talep etmeden tercih yapmaları sağlanacak.

Hitit Üniversitesi öğrencilerinden engelli öğrencilere destek

Öte yandan Hitit Üniversitesi’nde eğitim öğretim hayatını sürdüren öğrenciler Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne gelerek açık liseyi okuyan öğrencilere ders veriyor. Engelli Eğitim Merkezi öğrencileri Hitit Üniversitesi öğrencilerine verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini iletti.