Ensar Vakfı 7. Türkiye Buluşmaları için Antalya’ya giden AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ve AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Eğitim Bir Sen’in aynı tarihlerde Antalya’da düzenlediği 13. Türkiye Buluşması’na da özel misafir olarak katıldılar.


Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Eğitim Bir Sen’in aynı tarihlerde Antalya’da düzenlediği 13. Türkiye Buluşması’na da özel misafir olarak katıldılar.
Memur Sen Konfederasyonu Başkanı ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’la birlikte toplantının bir bölümüne katılan Kavuncu ve Aşgın, Çorum heyeti ile de bir araya geldi.


Önceki dönemlerde Memur Sen il Başkanı ve Eğitim Bir Sen Çorum Şubesi Başkanlığı görevlerinde bulunan ve camianın yakından tanıdığı Milletvekili Erol Kavuncu, “Ailem” diyerek hitabettiği Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Camiası’na hitaben bir selamlama konuşması yaptı. Kavuncu ve Aşgın’ın büyük ilgi gördüğü katılım ziyaretinde, her iki hemşehrimiz de görevleri nedeniyle tebrik edildi.