AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı ve başarılı bir yıl olması dileklerini iletti.

Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ile yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları değerlendiren Salim Uslu, Çorum’da eğitimin kalitesinin her geçen gün artarak daha nitelikli hale geldiğini belirtti.
Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından Ömer Kömürcü İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden Salim Uslu, okulda bulunan Z Kütüphanedeki donanımı, kitapları ve yapılan çalışmaları inceledi.

Uslu, Çorum’da sayısı 18’e ulaşan, internet erişimi olan ve dijital kitap içerikleri ile zenginleştirilen Z Kütüphanelerin daha da yaygınlaştırılması için çalışmaların devam ettiğini ifade etti.
Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ise öğrencilerin zaman planlamalarında kütüphanelerin yerinin gittikçe artmaya başladığını, bilişsel süreçlerin gelişiminin yanında öğrencilerimizin sosyal ve ahlaki gelişimine katkı sağlayan kitapların da kütüphanelerimizde yer aldığını söyledi.

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve beraberindeki heyetle birlikte daha sonra Çorum Öğretmenevi’ne de ziyarette bulundu.
Bu yıl yenilenen yüzüyle hizmet veren Çorum Öğretmenevi’nin salonlarını ve odalarını inceleyen Salim Uslu, yenilenme sürecini destekleyen, uygulayan ve emek veren herkese teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürü Büyük, Çorum Öğretmenevi’nin yenilendikten sonra hizmet verme durumunun nicelik ve nitelik olarak arttığını, daha geniş bir hizmet alanına kavuştuğunu ve bu yenilemenin ilimizin prestijine katkı sağladığına inandığını ifade etti.
Ziyaretinden dolayı Milletvekili Uslu’ya teşekkür eden Büyük, ilerleyen süreçte eğitimin niteliğinin artırılması için yapılacak çalışmalar için de desteklerinin devamını beklediğini belirtti.