Çorum İmam Hatipliler Derneği (ÇORİMDER) tarafından her yıl düzenlenen ‘Geleneksel Keşkek Günü’ bu yıl 29 Temmuz’da gerçekleştirilecek.

ÇORİMDER, 11 yıldır geleneksel olarak düzenlediği keşkek gününü bu yıl 29 Temmuz 2018 tarihinde saat 10.00 da Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleştirileceğini duyurdu. Çorum İmam Hatip okullarından mezun olan ve İmam hatip camiasına hizmet etmiş, aidiyet ve mensubiyet hisseden herkesin katılacağı geleneksel buluşmaya tüm Çorum halkı davet edildi.

Program hakkında ÇORİMDER’den yapılan açıklamada, “Prof. Süleyman Uludağ, Prof. Arif Ersoy, Prof. Ahmet Lütfi kazancı, Prof. Ali Bardakoğlu, Prof. Bayraktar Bayraklı, Prof. Alaaddin Karaca, Doç. Asım Balcı, Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve yakın zamanda kaybettiğimiz Metin Balkanlıoğlu gibi birçok siyasetçi, bürokrat, akademisyen ve eğitimci yetiştiren, 1953 te açılan Türkiye’nin ilk kuşak imam hatiplerinden, bugünkü adı Şehit Erol Olçok olan Çorum İmam Hatip Lisesi bugüne kadar 20.000 den fazla mezun vermiştir. Bugün sayısı birden fazla olan okullarımızdan mezun olanları da kapsayacak, örneklik teşkil edecek ve hasret giderecek bu buluşmayı geleneksel olarak devam ettiriyoruz" denildi.

29 Temmuz 2018 tarihinde