Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç ve Oda Başkanları, Hitit Üniversitesi Rektörlüğü’nü yeni binasında ziyaret ederek, Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Rektör Reha Metin Alkan, üniversitenin, Çorum’un tüm bileşenleriyle bir bütün olduğunu ve herkesle yapılacak bir çalışması olduğunu, bu anlamda da Çorum’un en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan ÇESOB’u çok önemsediğin dile getirdi.
Rektör Prof. Dr. Alkan, üniversitenin gelişimini sadece bilimsel arenada değil, ilimize yaptığı katkılarla çok önemli bir görev üstlendiğini ve bu anlamda da ÇESOB’la önemli çalışmaların hayata geçirildiğini vurguladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alkan, her zaman ve her fırsatta esnaf ve temsilcileriyle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, ÇESOB’la kurulan yakın diyalogda büyük emeği bulunan Başkan Kılıç’a ve tüm oda başkanlarına teşekkür etti.
ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ise, Rektör Prof. Dr. Alkan’ın göreve gelmesiyle birlikte üniversitenin büyük bir ivme kazandığını, toplumun her kesimiyle yakın diyaloglar kurulmaya başlandığını ve bu gelişmelerden büyük bir memnuniyet duyduğunu ayrıca ahilik geleneğinden gelen bir rektörün görevde olmasının kendileri için özel bir anlam ifade ettiğini dile getirerek, her zaman, her fırsatta üniversite ile birlikte çalışmak istediklerini ifade etti.  Toplantıya katılan oda başkanları da, üniversitenin yaptığı çalışmalardan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, ileriye dönük üniversiteden beklentilerini dile getirdiler.    
Görüşme, Rektör Prof. Dr. Alkan’ın, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’a günün anısına plaket vermesi ile son buldu.