Çorum Eğitim ve Kültür Vakfı (ÇEKVA) Genel Müdürü Erdal Karslı, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

ÇEKVA Çorum Şube Müdürü Ahmet Güngör’ün de eşlik ettiği ziyarette, önümüzdeki sene için yapılması planlanan çalışmaların ele alındı.

Ziyarette, vakıf çalışmaları hakkında bilgiler veren ÇEKVA Genel Müdürü Erdal Karslı, Hitit Üniversitesi’nde okuyan öğrencilere bursların verilmesi konusunda özen gösterdiklerini ve desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Öğrenci odaklı yönetim anlayışıyla çalışmaların devam ettiğini ifade eden Rektör Alkan ise burs destekleriyle öğrencilerin geleceklerine katkı sağlanmasından büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Alkan, konuşmasının sonunda, Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu ile Hitit Üniversitesi’nin diğer fakülte ya da MYO’larında eğitim gören öğrencilere destek ve katkılarından dolayı başta ÇEKVA Vakıf Başkanı ve Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik olmak üzere tüm ÇEKVA yönetimine ve hayırseverlere teşekkür etti.