Çorum Merkez Bahçelievler Anadolu Lisesi kurucu müdürü Cafer Can, okulun tanıtımı için ziyaretlerine devam ediyor.
Bahçelievler Anadolu Lisesi idaresi  ve  İsmail Kakaç Ortaokulu idaresinin işbirliği ile İsmail Kakaç Ortaokulu Konferans Salonu'nda 8. sınıf öğrencilerine ve öğretmenlerine Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürü Cafer Can tarafından okul hakkında bilgiler verildi.
Slayt sunumu ve soru cevap şeklinde geçen tanıtıma Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Kenan Baştaş, İsmail Kakaç Ortaokulu Müdürü Ender Özcan Özçakır, Müdür Yardımcıları Erkan Çelik ve Sezgin Kundukan, okulun rehberlik servisi öğretmeni Turabi Ağlamaz ve bazı öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürü Cafer Can, TEOG sınavı tercihleri ve yerleştirmeleri öncesinde rehberlik kapsamında öğrencilerin Bahçelievler Anadolu Lisesini tanımaları ve doğru tercihi yaparak geleceğe yönelik sağlam adımlar atabilmeleri için böyle bir program düzenlediklerini söyledi.
Can, “Bakanlığımız çok güzel bir okul binası yaptı. Son derece modern okul donatım malzemeleri alındı ancak bunlar tek başına yeterli değil. Bu güzellik yapılan öğretmen atamaları ve TEOG sınavı sonucu tercih edecek öğrencilerle ile devam edecek” dedi.
Can, okulun öğrencileri motive eden, onlara rehberlik yapan, özgüvenlerini kazanması konusunda yardımcı olan, öğrencileriyle olumlu ilişkiler kuran ve öğrencilerinden saygı gören öğretmenlerle eğitim yılına başlayacağını belirterek, Temmuz'da 4 şubeli 9.sınıfa TEOG sınavıyla başarılı ve  hedefi olan öğrencinin kayıt olması ile devam edeceğini umduğunu söyledi.
Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 2. Cad. No: 40 adresinde Eylül ayında 136 öğrenci ile eğitim-öğretime başlayacaklarını kaydeden Can, "TEOG sınavıyla  okulumuza kayıt olan öğrencilerimiz lisemizi bitirdiklerinde çok ciddi donanımla ve çok yüksek bir eğitim düzeyi ile mezun etmek ve üniversite sınavlarında başarılı yapmak hedefindeyiz. Bu nedenle ve  İsmail Kakaç Ortaokulu ve Çorum'daki diğer ortaokulların hedefi olan başarılı 8.sınıf öğrencilerinin lisemizi tercih etmelerini bekliyoruz'' dedi.
İsmail Kakaç Ortaokulu Müdürü Ender Özcan Özçakır da Cafer Can’a başarılar dileyerek, Bahçelievler Anadolu Lisesi'nin Çorum'a hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.