Çorum Anadolu Lisesi Okul Müdürü F. Turgay İkinci, öğrencilerin geleceklerini düşünerek gerekli tedbirleri alması gerektiğini belirterek, " Artık düşünmeyi, seçmeyi, ayırt etmeyi öğrenmelisiniz" dedi.
Bugün Anadolu Lisesi mezuniyet töreninde bir konuşma yapan okul müdürü F. Turgay İkinci, zamanın su misali akıp geçtiğini, yılların hızla akıp gittiğini söyledi.
İkinci, "Öğretmenleriniz olarak bizler, gideceğiniz o uzun ve zor hayat yolunda sizleri işinize yarayacak, başarılı olmanızı, mutlu ve huzurlu olmanızı sağlayacak bilgiler, beceriler, alışkanlıklarla donatmaya çalıştık. Yol o kadar çok ki hangisinden gideceğiniz, o yolda nelerle karşılaşacağınız, nasıl bir yaşam süreceğiniz ve yolun sonunu nasıl getireceğiniz hepsi size bağlı. Çünkü hayat tercihlerden oluşan bir süreç ve bunda sonra söz sizde. Sevgili mezunlarımız, sizleri 4 yıllık bir eğitimin sonunda bir üst eğitim hayatına uğurluyoruz.

Eminim buradan çok farklı anılarla ayrılıyorsunuz. Biz sizleri çok sevdik ve hep seveceğiz. Yolunuz bahtınız açık olsun. Dualarımız sizinle’’ diye konuştu.