Çorum Merkez Yahya Kemal Beyatlı ilkokulu 3/ B sınıfı öğrencilerinin sahnelediği, ‘Atatürk’ün Çocukları’ oyunu beğeni topladı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü katkıları ile “Uygarlığın İzinde Kültür ve Sanat Projeleri “ kapsamında belgesel tadındaki “Atatürk ün Çocukları “ oyunu Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri tarafından Sınıf Öğretmeni Filiz Şahin’in eşliğinde Devlet Tiyatro Salonu’nda büyük katılımla sahnelendi.

Erdal Şahin’in yazıp Emre Çimen in yönettiği, yaklaşık bir buçuk saat süren ve Mustafa Kemal Atatürk‘ün, hayatının çocukların gözünden konu alan oyun izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Oyun sonunda öğrencileri adına tebrikleri kabul eden 3/B sınıf öğretmeni Filiz Şahin yaptığı konuşmada, “Atatürk ‘ün çocukları oyununun sergilediğimiz bu günlerin Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 da Samsun’a çıkışının 100. yılına denk gelmesinden büyük gurur duyuyoruz. Oyunu izlemeye gelen velilere ve bütün misafirlere teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından ‘Atatürk’ün Çocukları’ isimli tiyatronun yazarı Erdal Şahin’e ve yönetmen Emre Çimen‘e, Okul Müdürü Ersoy Akpınar ile Müdür Yardımcısı Nurdan Gediman, tarafından plaket taktim edildi.