Çorum Anadolu Lisesi 25.dönem mezunları için Mezuniyet Töreni programı gerçekleştirildi.
Bugün Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde 12. sınıf öğrenciler mezun olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadı.
Mezuniyet törenine; İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yahya Çoban, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, okul müdürü F. Turgay İkinci, bazı okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda okul müdürü F. Turgay İkinci ve 12/C sınıfı okul 1.'si olan Mehmet Cihangir Deniz birer konuşma yaptılar.
Deniz'in konuşmasının ardından dereceye giren öğrencilere plaketleri takdim edildi.

Okul 1.'si Deniz'in yaş kütüğüne plaket çaktığı programda öğrencilere diplomaları dağıtıldı.
Keplerini havaya atan öğrenciler, müzik programı ile mezun olmanın mutluluğunu yaşadı.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Anadolu Lisesi'nden dereceye girerek mezun olan öğrencilere plaket takdim edildi.

Dört yıl boyunca sergilediği üstün performans ve elde ettiği 96,82 diploma notu ile okul 1.'si olan 12/C sınıfından Mehmet Cihangir Deniz, 95,52 diploma notu ile okul 2.'si olan 12/B sınıfından Melikenur Doğru ve 94.61 diploma notu ile okul 3.'sü olan 12/C sınıfından Özcan Zenger'e plaketlerini İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yahya Çoban verdi.

PLAKET ÇAKTI
Üstün performansı ve elde ettiği 96,82 diploma notu ile okul 1.'si olmaya hak kazanan Mehmet Cihangir Deniz, yaş kütüğüne plaket çaktı.

DİPLOMA ALMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR
Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri mezun olmanın ve diploma almanın mutluluğunu yaşadılar.

4 yıl boyunca eğitim aldıkları okuldan ayrılmanın hüznünü yaşasalar da mezun olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşayan öğrenciler, diplomalarını öğretmenlerinin ellerinden aldılar.
Mezun olan öğrenciler okul binasının merdivenlerin hatıra fotoğrafı çekindiler.

KEPLER HAVADA UÇUŞTU
Mezun olmanın heyecanını yaşayan öğrenciler keplerini havaya attı. Aldıkları 4 yıllık eğitimin ardından mezun olan öğrenciler, 10'dan geriye sayılmasıyla birlikte hep beraber keplerini havaya attılar.

YÜCEL'İN KIZI DA MEZUN OLDU
İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel'in kızı Hatice Nursena Yücel de mezun oldu.

Anadolu Lisesi 12/B sınıfında eğitim alan Hatice Nursena Yücel, diplomasını alarak mezun olmanın sevincini ve heyecanını yaşadı.