Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı personeli ile bir araya geldi.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Bıyık, Prof. Dr. Nurcan Baykam ve Genel Sekreter Erdal Kanık’ın hazır bulunduğu buluşmada, Hitit Üniversitesi’ndeki akademik ve idari süreçlerin ilerlemesinde Başkanlık personelinin ciddi öneme sahip görevlerinin olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, yapılan özverili çalışmaların Üniversiteye büyük katkılar sağladığının altını çizerek “Hepimiz büyük bir bütünün parçalarıyız. Hepinizin gayreti bütünün içerisinde büyük önem arz ediyor. Bu süreç zarfında omuz omuza, hep birlikte çalışmalarımızı başarılı bir şekilde sürdürdük. Hepinize bu noktadaki tüm gayretleriniz için içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.

Rektör Prof. Dr. Alkan, güvenlik personeli ile yaptığı görüşmede ise “Şüphesiz işiniz zor ve ağır. Gelen misafirlerimiz ilk önce sizlerle görüşüyor. Hepiniz yüz akımız oldunuz. Üniversitemize ve şehrimize önemli katkılar sağladınız. Güzel hizmetleriniz için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.